Снимки
Галерия от снимки гр.Крумовград
- Ивайловград.com
- 24rodopi.com
- BGtourism.eu
- галерия Родопи
- с.Черничево
- с.Мандрица
- Туризъм Кърджали
- Габрово
- Балчик
Риба по Крумовградски
Необходими продукти:
1 кг риба
1/2 ч.ч. (100 мл) растителна мазнина
40 г масло
3-4 глави (250 г) кромид лук
1/2 глава (50 г) целина
2-3 бр. (150 г) домати
10 скилидки чесън
3-4 бр. (250 г) картофи
джоджен
сол
Начин на приготвяне:
Рибата
се почиства, измива се, нарязва се на парчета и се посолява. Мазнината
се загрява в тавичка и в нея се задушават до омекване ситно нарязаните
лук и целина. Прибавят се доматите, нарязани на ситно и рибата.
Картофите се обелват, измиват се, нарязват се на колелца, посоляват се и
се нареждат върху рибата. Ястието се слага във фурната и се пече до
готовност. Подправя се със счукания чесън и джоджен. Поднася се топло.